Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εκδήλωση διαμαρτυρίας EΣΑμεA - ΠΑ.Σ.ΠΑ Μακεδονίας Θράκης


Εκδήλωση διαμαρτυρίας  EΣΑμεA -  ΠΑ.Σ.ΠΑ Μακεδονίας Θράκης  στην πλατεία Αριστοτέλους εναντίων της πολιτικής του ΕΟΠΥΥ και των ΚΕ.Π.Α.
Υπάρχει  ορατό πρόβλημα στις αποσυνθέσεις των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ και κατά επέκταση των υπηρεσιών διοικητικών και  ιατρικών επιτροπών των ΚΕ.Π.Α, για την πιστοποίηση των αναπηριών με τις ατέλειωτες καθυστερήσεις .
(θέλω να πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν λόγο τις αποσαρθρώσεις των κρατικών υπηρεσιών Και όχι ότι υπάρχει διατεταγμένη υπηρεσία).???????????????????
Υ.Γ. κατά την διαμαρτυρία στην πλατεία Αριστοτέλους ακουστήκαν πολλές και έντονες απόψεις  ότι οι επιτροπές λειτουργούν σε διατεταγμένοι υπηρεσία κόβοντας ποσοστά αναπηρίας διαφόρων παθήσεων κατεβάζοντας τα ποσοστά ,επίσης κάποιες παθήσεις  υψηλού κινδύνου που αντιμετωπίσθηκα  χειρουργικά  θεωρούνται ως μη υπάρχουσες Οπότε λαμβάνουν μηδενικό ποσοστό αναπηρίας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Θέλετε και δόση μπλάκ χιούμορ αυτό το ανάλγητο και ανίκανο κράτος ένας παραπληγικός αν μπορεί να κάνει 5 βήματα με κηδεμόνες, είναι ικανό να του κατάβαση το ποσοστό αναπηρίας για να κάνει περικοπές!!!!!!!!!    s.o.s να επαγρυπνούμε και να έχουμε την μεγίστη ενεργή συμμετοχή στους συλλόγους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου