Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΤΣΟΥΣΚΑ ΠΑΡΤΙ ΤΩΝ ΠΑ.Σ.ΠΑ ΧΑΚΕΡΣ


Τσούσκα  πάρτι

Τσούσκα πάρτι αποχαιρετιστήρια συνάντηση του τμήματος Η/Υ προγραμμάτων ΕΣΠΑ -ΕΣΑμεΑ  παραρτήματος  ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας Θράκης .
Ο τίτλος Τσούσκα προέρχεται από ένα σημαντικό παλληκάρι που έχει μονό στο σώμα μια αναπηρία…
 Ενώ στην κάρδια και στην ψυχή είναι άρχοντας…με το χιούμορ του και την καλή διάθεση ,στην αποχαιρετιστήρια συνάντηση μας έφερε ένα ταψί με πατάτες και αυγά στον φούρνο και με καυτερές πιπεριές έγραψε στην επιφάνεια ΠΑ.ΣΠ.Α ΧΑΚΕΡ.
Η συνάντηση ήταν λιτή σε μια χαρούμενη παρέα στο γραφείο του  ΠΑ.Σ.ΠΑ Μακεδονίας Θράκης με τους αγαπητούς  εκπροσώπους του συλλόγου, τους διδάσκοντες και όλοι την παρέα των συμμετεχόντων στα σεμινάρια.
Ακλούθησε τρίωρη συζήτηση με όλους τους παρευρισκομένους, καλή παρέα με φαγοπότι το όποιο παρέθεσε το προεδρείο.
 Με αστειάκια πειράγματα για την ομάδα που του σεμιναρίου που ονομάστηκε χάρι αστειότητας ΠΑ.Σ.ΠΑ ΧΑΚΕΡΣ , λόγο της δημιουργίας ενός blog στο οποίο θα γραφούμε τις ανησυχίες και τα ενδιαφέροντα μας.
http://www.blogger.com το οποίο υπάρχει και σαν σύνδεσμος στο επίσημο σαϊτ του συλλόγου ΠΑ.Σ.ΠΑ Μακεδονίας Θράκης|. .http://www.thesspaspa.gr/ στο οποίο έχει τις επίσημες ενημερώσεις που αφορούν άμεσα σε όσους σχετίζονται με τα δικά μας ενδιαφέροντα και ανησυχίες και όχι μόνο ….
 Με διάφορα κοινωνικά ενδιαφέροντα Χάρι στις ανησυχίες και φιλοδοξίες του  πρόεδρου ΑΥΓΟΥΣΤΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και του δυναμικού επιτελείου του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου