Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020


Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών .
Η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παραρτήματος Μακεδονίας – Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών Στην αίθουσα «ΣΤΑΥΡΟΣ» στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, με την παρουσία πλήθος μελών του αλλά και πολλών προσκεκλημένων, έγινε την περασμένη Κυριακή 19 Ιανουαρίου, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Παραρτήματος Μακεδονίας Θράκης του Πανελληνίου Συλλόγου Παραπληγικών.

Τραγούδια και χορός από γελαστά πρόσωπα πλημμύρισαν την κατάμεστη αίθουσα, ενώ ακολούθησε καλό φαγητό, άφθονο κρασί, καθώς και πλούσια δώρα – εκπλήξεις που έκρυβε η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση, σημείο αναφοράς για τα άτομα με αναπηρίες σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αυγουστίδης και ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά με υγεία δύναμη και αισιοδοξία, ενώ στη συνέχεια την Πίτα ευλόγησε ο πατήρ Νικόλαος από το Ίδρυμα του Αγίου Παντελεήμονα. Το Διοικητικό Συμβούλιο απένειμε τιμητικές διακρίσεις στα μέλη και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Τμήματος Θεσσαλονίκης, δίνοντας συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρουν ακούραστα όλα τα μέλη τους, αλλά και για την συνεισφορά τους στις δράσεις του Συλλόγου.

Παράλληλα, διακρίθηκαν και πολλά από τα μέλη του Συλλόγου που αθόρυβα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στον Σύλλογο όσο και γενικότερα στα άτομα που αντιμετωπίζουν βαριές κινητικές αναπηρίες. Την εκδήλωση τίμησαν μεταξύ άλλων με την παρουσία τους, ο κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας Βουλευτής της ΝΔ, η κα. Βασιλική Αϊδονοπούλου Συνταγματάρχης (ΥΝ) 424 ΓΣΝΕ, ως εκπρόσωπος του Γ΄ΣΣ, η κα. Βασιλική Νάκου Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, εκπρόσωποι της ΕΣΑμεΑ, η κα. Αικατερίνη Παλιούρα μέλος Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου ΕΕΣ, καθώς και η κα. Δέσποινα Φιλιπιδάκη Διευθύντρια ΕΕΣ Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από τον κ. Δημήτριο Στέφο μέλος Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Τυχερή της Ημέρας που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα. Χριστίνα Λάππα, άριστη δικηγόρος που ασχολείται ενεργά με θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρίες, ενώ το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια κέρδισε ο κ. Ιωάννης Πιστόλας, μέλος του Συλλόγου. Κλείνοντας τόσο ο Πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλα τα μέλη και τις οικογένειές τους που τίμησαν με την παρουσία τους και την φετινή εκδήλωση, ευχόμενοι στον καθένα ξεχωριστά η φετινή Χρονιά να είναι μια ξεχωριστή Χρονιά για την πραγματοποίηση κάθε στόχων και φιλοδοξιών.

Επίσης ο ΠΑΣΠΑ Μακεδονίας Θράκης ευχαριστεί θερμά την Εταιρεία «ΑΡΗΤΗ ΑΕ» για την ευγενική χορηγία τους στην πραγματοποίηση της Εκδήλωσης, τους κκ Δήμο Παπαδόπουλο και Κωνσταντίνο Σκανδάλη για τις δωρεάν φυσιοθεραπείες που προσέφεραν, καθώς και την Εταιρεία «ORTHOSTATISI» για την προσφορά ενός αναπηρικού αμαξιδίου.

                                              1 VIDEO

 2 VIDEO

                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου