Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ

Ουζερί Τσιτσάνης": Το Πάρτι με λαμπερές παρουσίες μετά το τέλος των γυρισμάτων


Τιμητική συμμετοχή  του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας Θράκης στο πάρτι, με λαμπερές παρουσίες μετά το τέλος των γυρισμάτων "Ουζερί Τσιτσάνης". Του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη.
(τιμής ένεκεν για την συμμετοχή του συλλόγου σε σκηνή της ταινίας.)


  
Τα γυρίσματα της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης» ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές γιόρτασαν το τέλος όλοι μαζί.
Σε ένα party που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουνίου στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και έχοντας φυσικά ως οικοδεσπότη τον σκηνοθέτη της ταινίας Μανούσο Μανουσάκη.
Το παρόν έδωσαν όλο το καστ των ηθοποιών αλλά και οι βασικοί συντελεστές της ταινίας «Ουζερί Τσιτσάνης» και το FTHIS.GR ήταν εκεί. Στο πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας που αναμένουμε να δούμε προσεχώς είδαμε λαμπερές προσωπικότητες του χώρου του θεάματος.
Ανάμεσα τους : η  Χριστίνα Χειλά, ο Γιάννης Στανκογλου, ο Αλέξανδρος Χριστόγιαννης, ο Γρηγόρης Κοκκινάκης, ο Γιάννης Αιβάζης με την σύζυγο του Μαρία Κορινθίου, ο Γιώργος Φλωράτος , η Ξανθή Γεωργίου και άλλοι πολλοί.
Όπως είχε δηλώσει ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης  όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας: «Σκοπός μου είναι  να θυμηθούν όσοι επιλέγουν να ξεχνούν και να γνωρίσουν οι νεότεροι τι σημαίνει φασισμός και ναζισμός» . Ο ίδιος δείχνει ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς για την νέα του ταινία και μας το έδειξε αυτό και χθες.
Ηθοποιοί και συντελεστές ήταν φανερά ευδιάθετοι και πλέον περιμένουν να δουν το τελικό αποτέλεσμα.

VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου