Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

2 ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 5000 ΜΕΤΡΩΝ

2 os ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Παρών και πάλι ο ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας Θράκης  να κάνει αισθητή την παρουσία του στις κοινωνικές εκδηλώσεις της πόλις  της Θεσσαλονίκης  μας.
Σάββατο 19 Νοέμβριου στην πόλη μας έγινε ο 2 Ος  ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Περιγραφή: altΜια μοναδική εμπειρία έζησαν περισσότεροι από 12.000 δρομείς κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης, που συμμετείχαν στον 2ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον «Μ.Ε.Α.Σ. ΤΡΙΤΩΝ» σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και με την υποστήριξη της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Θεσσαλονίκης, ενταγμένη στις εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από τον Οργανισμό «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Το φετινό νυχτερινό πάρτυ δρόμου στέφθηκε από πρωτοφανή επιτυχία, όχι μόνο επειδή οι συμμετοχές ήταν σχεδόν τριπλάσιες από το περσινό πρώτο εγχείρημα, αλλά και επειδή οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για τρέξιμο κάτω από τα φώτα της πόλης και υπό τους ήχους της μουσικής των DJ της διοργάνωσης.
Οι εγγεγραμμένοι δρομείς έφτασαν τελικά τους 9.380 (περίπου 2.200 στον Ημιμαραθώνιο και άλλοι 7.180 στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ.), εκπροσωπώντας 39 χώρες. Στην πραγματικότητα, όμως, οι συμμετέχοντες ήταν πάνω από 12.000 στο σύνολο, αφού οι διαθέσιμες θέσεις είχαν εξαντληθεί και ήταν πολλοί εκείνοι που ξεχύθηκαν αυθόρμητα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και έτρεξαν στο πλευρό των υπόλοιπων δρομέων, χωρίς να έχουν αύξοντα αριθμό και ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Η εκκίνηση του Ημιμαραθώνιου των 21,1 χλμ. δόθηκε από το Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και αρμόδιο για θέματα Αθλητισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, με τη δύση του ήλιου στις 18:42, επί της παραλιακής Λεωφόρου Νίκης, ενώ ο τερματισμός της κούρσας έγινε μπροστά από το Λευκό Πύργο.
Νικητής αναδείχθηκε ο Μιχάλης Παρμάκης του Τρίτωνα Χαλκίδας, που μάλιστα σημείωσε νέο ρεκόρ διαδρομής χρόνο 1 ώρα 07:56, ενώ δεύτερος ήταν ο Κώστας Πούλιος του ΑΣ Άικος (1 ώρα 08:49) και τρίτος ο Αντώνης Παπαδημητρίου του Άρη Θεσσαλονίκης (1 ώρα 10:34).
Στην κατηγορία των γυναικών, ταχύτερη όλων ήταν η Μάγδα Γαζέα της Α.Γ.Ε. Ζακύνθου (1 ώρα 16:15), μπροστά από την Σοφία Ρήγα του Ελ. Βενιζέλου Χανίων (1 ώρα 18:02) και την Βασιλική Καραγεωργάκη του Σ.Α.Π.Κ. Νεάπολης (1 ώρα 24:00), η οποία αμέσως μετά έτρεξε και στο Δρόμο Υγείας 5.000 μ..
Στο Δρόμο των 5.000 μ., που ξεκίνησε στις 20:40 από το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο και ολοκληρώθηκε στο Λευκό Πύργο, την αψίδα του τερματισμού πέρασε πρώτος ο Κώστας Νακόπουλος της ΓΕΑ Τρικάλων με χρόνο 15:00, ενώ δεύτερος ήταν ο Λάμπρος Ταράτσας του ΑΠΟΕΛ με 15:33 και την τριάδα έκλεισε ο περσινός νικητής, Μάριος Αποστολίδης της Ολυμπιάδας Κομοτηνής με 15:36.


Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=115132:2os-nuxterinos-hmimarathonios-rekor-summetoxis&catid=74:sites&Itemid=54#ixzz2iIMIqZUo
Seleο.gr
Θα μπορούσε να είναι απών ο σύλλογος ναι μόνο αν υπήρχε ανωτέρα βία η να ήταν καρεκλοκένταυροι  η διοίκηση του ΠΑ.Σ.ΠΑ. Μακεδονίας Θράκης .
Η δεύτερη περίπτωση δεν υφίσταται και το απέδειξε παντοιοτρόπως η διοίκηση και ο πρόεδρος Γιώργος Αυγουστίδης σε κάθε περίπτωση.
Με την ευγενή διαφημιστική παροχή για την ομοιόμορφη παρουσία μας με το λογότυπα του συλλόγου κάναμε αισθητή την παρουσία μας σε όλη την διαδρομή του 2 ου ΔΙΕΘΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Υ. Γ. Η ευγενή πρόσφορα για τα μπλουζάκια ήταν ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ και ΜΑΚΗ ΚΕΡΑΜΙΔΑ.

Μπορείτε να απολαύετε τα video


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου