Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Βουλη για ατομα με αναπηρία και ΕΣΑμεα...


Συνεδρίαση της υποεπιτροπής της βουλής  με  θέμα προσβασιμότητα για άτομα με αναπηρία  ΕΣΑμεΑ και όχι μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! έχει τσιμπολογήματα  σε άμεσου ενδιαφέροντος θέματα………………………………………………………………………………………………………………………………….
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ…ΜΕ ΑΠΟΨΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όποιος έχει διαφορετική γνώμη δεκτή αντιπαράθεση καλοπροαίρετα…………………………………..
Παίρνοντας το ερέθισμα από την δυναμική παρουσία και την δραστηριότητα του προέδρου, γραμματέα και του Δ.Σ. του συλλόγου για της πρωτοποριακές ενέργειες υπέρ των συμφερόντων    και την αναβάθμιση καθώς και την διατήρηση των κεκτημένων της βαριάς  αναπηρίας το αυτονόητο δηλαδή.
Εξ αυτών θα πρέπει να είναι αυτονόητη η παρουσία μας σε όλους τους ΑΓΩΝΕΣ και στις ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ με την μεγίστη δυνατή συμπαράσταση- συσπείρωση, μέ φυσικό επακόλουθο  την ωφέλεια όλων από τις επιτυχίες .
ο λόγος των γραφόμενων μου είναι από την ελάχιστη  συμμετοχή στην εκδήλωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης καθώς επίσης στην πορεία μας στην τσιμισκή για την ενημέρωση όλων να μην καταλαμβάνουν αναπηρικές θέσεις στάθμευσης και να μην παρκάρουν στις διαβάσεις των πεζοδρομίων δημιουργώντας απελπισία σε όσους πρέπει να εξυπηρετηθούν με αναπηρικά αμαξίδια .Υ.Γ. να με συγχωρείται όσοι έχουν διαφορετική άποψη …θα είναι κρίμα απογοητεύσουμε αυτούς που παλεύουν ανιδιοτελώς  με τέτοιες αντίξοες συνθήκες
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……………Υ.Γ.2
Θέλετε μια λεπτομέρεια να πειστείτε από την Θεσσαλονίκη είναι αγωνιστές που κάνουν την παράσταση στην υποεπιτροπή της βουλής!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ………σε μερικα κομάτια του video………….Δείτε τους σε πλήρη  ανάπτυξη  και στις εκδήλωσης στο σετ του συλλόγου  http://www.thesspaspa.gr στις εκδηλώσεις .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου